UniFlip - Vilkår for brug!

Adresse

UniFlip A/S
Skruegangen 3
DK-2690 Karlslunde

CVR: DK21288985

Email: uniflip@uniflip.com

Tlf.: 7022 7069
(Besvares mellem mandag - torsdag kl. 08.30 ? 16.30 og fredag kl. 08.30 - 15.00)

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for samtlige leverancer med mindre andet er skriftligt aftalt!

1. Licenspriser

Alle priser på www.uniflip.com er angivet excl. moms, som tillægges ved bestillingen. Ordrer til Grønland bliver ikke opkrævet dansk moms, såfremt der indtastes et gyldigt momsnr.

Såfremt kunden har adresse udenfor Danmark men i EU og indtaster gyldigt momsnr. i det pågældende land - pålægges ikke dansk moms (25%).

Kunder, som har virksomhed uden for EU, pålægges heller ikke dansk købsmoms.

UniFlip forbeholder sig ret til at ændre og regulere priser uden varsel, og fralægger sig ansvar for indtastningsfejl i vores online-butik.

Endeligt køb af licens er først berettiget efter, at betaling er modtaget og accepteret.


2. Bestillingsfejl

I særlige tilfælde kan ske annullering af ordrer, og vi beregner kr. 100,- (excl. moms) i returneringsgebyr.

3. Produktinformationer

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer i oplysninger i brochurer, online-butik og salgsmateriale.


4. Betalingsformer

- Forudbetaling:

Vi fremsender ordrebekræftelse og faktura pr. e-mail eller med alm. post.

- Faktura/Elektronisk faktura

Til offentlige virksomheder og institutioner kan leveres med faktura til betaling indenfor 14 dage eller via elektronisk faktura efter forhåndsaftale og kontakt til www.uniflip.com! Der vil ved udsendelse af rykkere blive tilskrevet et rykkergebyr på DKK100 med tillæg af moms pr. rykker. Morarenten er 2% pr. påbegyndt måned af den til enhver tid forfaldne saldo.

- Kreditkort (VISA/Mastercard/Dankort)
Vi benytter DIBS som betalingsprovider. DIBS håndterer kreditkortbetalinger på SSL-beskyttet betalingssider og samarbejder med PBS, som foranlediger de endelige betalingstransaktioner via internettet

UniFlip får således ikke oplysninger om dit kreditkortnummer, kode eller andre konfidentielle oplysninger!


5. Garanti for funktionalitet

UniFlip påtager sig ikke at dække evt. tab eller udgifter, en bruger måtte have som følge af fejl i programmet, og brugeren opfordres derfor til at teste sin publikation, før køb af licens hos UniFlip.


6. Fortrydelsesret/
Ombytningsret vedr. software programmer

UniFlip giver mulighed for at få en freeware version, som er 100% funktionel, og produktet kan dermed testes gratis, før der købes licens eller bestilles.

Du opfordres til at benytte dig af denne mulighed og sikre, at programmet fungerer optimalt og lever op til dine forventninger. Når registreringsoplysningerne og din publikation er registreret, kan købet ikke fortrydes - heller ikke selvom du er privat forbruger jf. forbrugeraftalelovens § 12. Stk. 3.

Der ydes ingen returret eller ombytningsret på downloadbar software og software licenser!


7. Ansvarsbegrænsning

UniFlip kan ikke blive erstatningsansvarlig for kundens indirekte eller afledede tab såsom driftstab, transportomkostninger, betaling for overarbejde, krav fra tredjemand etc.

Kunden opretter selvstændigt og uploader sit materiale til UniFlip´s servere, som selv har ansvar for, at materialet overholder gældende regler og retningslinier indenfor udgivelse af publikationer.

Der må ikke forefindes pornografisk materiale, materiale med ekstreme politiske synspunkter eller andet kontroversielt materiale.

UniFlip forbeholder sig retten til at definere, om materialet har en sådan kontroversiel karakter, at abonnementet kan ophæves med øjeblikkeligt varsel.

Ved en sådan ophævelse ifalder UniFlip ikke erstatningsansvar af nogen art herunder driftstab eller anden kompensation.

UniFlip tildeler harddiskplads i henhold til betalte licenser samt fri trafik for kundens brugere. Dog forudsættes en normal trafikafvikling, der ikke forstyrrer trafikken for andre kunder.

UniFlip anbefaler test på egne publikationer inden aktivering via links fra egen hjemmeside.

UniFlip forbeholder sig ret til ved overtrædelse af ovennævnte at lukke for kundens publikation uden varsel og opkræve særskilt afgift for trafikforbruget.

Eventuel resterende, forudbetalt abonnement refunderes ikke. UniFlip forbeholder sig ret til enerådigt at definere, om overtrædelse har fundet sted eller ej.

UniFlip tilstræber adgang til og fra webhotellet 24 timer i døgnet hele året. UniFlip forbeholder sig dog ret til driftsstop i kortere perioder i tilfælde af reparationer, vedligeholdelse af systemet mv.

UniFlip har ikke noget ansvar overfor 3. part i forbindelse med offentligtgjort materiale, som overtræder 3. parts ophavsret, copyright eller andre rettigheder.


8. Gratis version:

Der vil i materialet fremkomme bannerreklamer samt en kort tekst om tekst om restriktioner ved brug.

Kunden accepterer, at bannerreklamer løbende udskiftes og får samlet harddiskplads på 75MB aktive ad gang.

Der sendes en mail hver 28. dag, hvor brugeren bekræfter på sin administrationsside, at man fortsat ønsker publikationen aktiv - hvis dette ikke bekræftes, vil UniFlip systemet automatisk slette materialet fra serveren.

Ved gratis versionen kan UniFlip slette publikationer, men tilstræber at fremsende en varslingsmail til den af kundens registrerede emailadresse senest 8 dage inden, så der er mulighed for at købe licens.

Såfremt UniFlip Free benyttes kommercielt og dermed til professionelt brug, vil UniFlip A/S fremsætte krav - uden yderligere varsel - om betaling af en licens vejledende pris v/1 stk. tillagt erstatningskrav på kr. 1.000,- til dækning af omkostninger samt overtrædelse af UniFlip´s rettigheder!

Virksomheder og andre kommercielle kan dog teste systemet gratis i 8 dage.


9. Levering

Ved køb af licens på www.uniflip.com kan du i andministrationen til din publikation individuelle licensnøgler.

Licencen gælder i 12 måneder fra den dag, du vælger at aktivere og tildele licens.. Det betyder, at du vælger, hvornår licensen skal aktiveres!


BEMÆRK!

Du kan prøve gratis UniFlip Bizz før køb eller tildeling af licens. Hvis du er privat eller en ikke-kommerciel organisation, kan du benytte UniFlip Free gratis, dog med lidt færre funktioner, eksempelvis valg af farve, upload af logo og tryksagen vil være incl. bannerreklamer samt en tekst om restriktioner ved brug.

Start omgående - Systemet er fuldautomatisk og dit køb registreres omgående på din konto efter betaling.