Deltag i UniFlip Partner Programmet

Er du web designer, et reklamebureau, online marketing bureau, CMS udbyder, ekstern konsulent, trykkeri eller webmaster med egne kunder, kan UniFlip's Partner Program hjælpe dig med at vinde flere kunder, og færdiggøre projekter, som online Papirløse bladre tryksager på en hurtig og fleksibel måde og uden nogen form for investering.

Det som hidtil har taget timer at programmere kan nu gøres færdig på få minutter uden nogen kendskab til avanceret flash programmering. UniFlip benyttes allerede i det meste af verden af flere virksomheder som din, som sælger UniFlip online bladre tryksager til deres kunder..

Vær på forkant med teknologien, og brug UniFlip som et tilbud til dine nuværende og nye kunder, før dine konkurrenter.
Meld dig til UniFlips partner program.

Beskyt og udvikle din forretning
Tilbyd kunderne ny service
Dine fordele - Vores tilbud
Ny service = Flere kunder

Verden ændres, og du leder efter nye forretningsområder og øget værdi hos dine kunder. Du har hidtil været afhængig af traditionelt print og tryk til fremstilling af tryksager og dokumenter.

Nu kan du også tilbyde UniFlip online Papirløse tryksager og tilbyde en helt ny effektiv service til kunderne og øge indtjeningen markant.

Kom først og opfyld din kundes ønsker, også før dine konkurrenter, og ansøg om at blive UniFlip Partner. Dermed kan du optimere dine egne og dine kunders arbejdsgang og tilbyde en service, som kan spare en masse omkostninger for alle parter.

Tilfør dine kunder øget værdi og konverter den traditionelle trykproces til UniFlip's revolutionerende online Papirløse tryksager til lave omkostninger og hurtig distribution via nettet eller CD/DVD/USB..

Bemærk, at vi vil kun godkender et begænset antal partnere på de enkelte markeder!
UniFlip tilbyder en online service med høj kvalitet og avancerede funktioner, der passer til de specifikke behov for dine kunder og nye kunder.
UniFlip = Nyt indtjeningsområde!

UniFlip online service er af højeste kvalitet, avanceret, funktionelt, nemt at benytte - til en god pris. Designes til at øge din effektivitet på en hurtig og nem måde, uden du behøver at downloade, vedligeholde og opdatere software på din computer..

Dette er en unik chance for at øge omsætningen og dine servicetilbud fra eksisterende kunder og tiltrække nye.

Derudover vil du kunne tilbyde omkostningsbesparelse til dine kunder ved at omdanne de trykte tryksager til revolutionerende online bladre tryksager.

Spar din tid og penge, benyt UniFlip og effektivisér din forretningsgang og udvikle forretningen.
Vi har allerede udført det tidskrævende og avancerede arbejde for dig!


UniFlip giver dig flere muligheder for at tjene penge og tilføje ekstra værdi for dine kunder!
Dine fordele - Vores tilbud til dig!

Web designere, udviklere, CMS-udbydere, trykkerier, reklamebureauer, konsulenter samt webmastere kan videresælge UniFlip online tryksager med betydelig fortjeneste.

  • Få pris baseret på volume
  • Sælg og fakturér direkte til dine kunder
  • Partnere offentliggøres på www.uniflip.dk
  • Bonus baseret på volumen
  • Send formularen i dag - før din konkurrent
Det er en enestående mulighed for dig at tilbyde kunderne papirløse tryksager til online præsentationer - Du hjælper din kunde med design og opsætning af det grafiske layout, samt PDF. Via UniFlip omdannelse til online tryksag, tilpasning til kundens design, implementering og vedligeholdelse på din kundes WEB-server (URL), eller måske ønsker du at tilbyde din kunde WEB-hosting?

Send formularen nu, og kom før konkurrenterne!
Meld dig til UniFlips partner program og tjen flere penge.

UniFlip Partner Formular

Venligst udfyld nedenstående og send formularen elektronisk. Du vil herefter blive kontaktet indenfor 24 timer (mandag - fredag)

Vælg partner type: *
Firmanavn: *
Adresse: *
By: *
Land: *
Postnummer: *
Fornavn: *
Efternavn: *
Titel: *
Email adresse: *
Tlf.: *
Hjemmeside: *
En kort beskrivelse af din virksomhed:
Profession: *
Security Code: * sikkerheds captcha billed Genindlæs
* Skal udfyldes!

Start omgående - Systemet er fuldautomatisk og dit køb registreres omgående på din konto efter betaling.